ciężko pali

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • januszdg
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 263

ciężko pali

A to moja pupilka :lol:
  • bastek016
    Ambiente
    • 2005
    • 163

ciężko pali

nigdy nie wzracałem na to uwagi bo pracowałem na zmiany i dzien w dzien jezdziłem 20 km do pracy auto paliło cudownie na dotyk ale od kąd zmieniłem prace i jezdze autem raz na tydzien 2 razy na ....... to odpalenie samochodu odbywa się za pierwszysm razem ale musze go dosyć długo przytrzymać czy to jest normlane czy powinien palić na dotyk mam już przejechane 180 tys

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

bastek016, na dotyk powinien zapalić tym bardziej że to benzyna sprawdź świece ,przewody może pompka się zapowietrza?
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

A akumulator ma ile?? Bo jak stoi i jezdzi raz na tydzien lub na dwa, to bedzie sie tak dzialo IMO
        Spritmonitor.de

Komentarz

• bastek016
          Ambiente
          • 2005
          • 163

no aku ma z rok dużo się gra na postoju itp ogołem odpalać odpala a jakoś tak ciężko troche swiece maja z 15 tys a przewody nie mam pojęcia ale tak jak mowie jak np przychodze i ciężko pali , zgasze spoboje jeszcze raz i lapie już bez problemu dlatego nie myśle że to swiece albo kable

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Nie wiem jak jest z paliwem w benzynie, ale ja jeszcze benzyny, ktora po nocy pali na pierwszy obrot walu nie widzialem. Moze byc tak, ze zanim pompa nie zrobi cisnienia to wlasnie chwile pokreci.
            Spritmonitor.de

Komentarz

• bastek016
              Ambiente
              • 2005
              • 163

tak myśle własnie bo odpalać odpala tylko tak jakby czekał na kopa trudno trzeba jezdzić dalej thx

Komentarz

Pracuję...